lauantai 30. tammikuuta 2016

Ihan sama!

Sain rakkaovelta joululahjaksi sukkakirjoja pari kappaletta ja nyt korkkasin toisen. Aevan ihana Pirjo Iivosen Unelmien silmukat Haaveista sukiksi.
Meinasi mietityttää, että mitkähän siitä kirjasta ekana tekis kun siinä on niin paljon kivoja malleja. Aattelinpahan jo, että pitänekkö alottaa kirja alusta ja tehä ekasta mallista lähtien van sitte iski mielihalu tehä Ihan sama! -sukat. Lankaki lähestulkoon hyppäsi oitis silimille lankahyllystä. Sehän aekalaella on niinku tarkotettu näille sukille.Sukkia kuvatessa hoksasin, että kahtoappa kuin sattu värit kohilleen vaikken tähänny ollenkaa. Lankana oli Jawoll Magic ja näihin riitti ihan hyvin yks kerä, jäihi tähteeksi nöttönen. Tässä meni myös neitsyys tuon langan osalta ku olipahan ensimmäinen kerta kun siitä kuvon.
Alakuun oli vähällä kangertaa kun säikeet meinasi erota van ku hölläsi vähän otetta ni jopahan alko sujumaan ja nopiasti tuli sukkaa.
Malli oli helppo ja nopea tehdä. Kuvio vaihteli kivasti eikä sitä ollu koko sukan täyeltä.  Tykkään, tykkään, tykkään!

Malli: Ihan sama! 
Pirjo Iivonen Unelmien silmukat Haaveista sukiksi 
Lanka: Lang Yarns Jawoll Magic 
Puikot: Karbonz 2.50 mm
Koko: 37

6 kommenttia:

 1. Vautsi. Ihana toteutus. Ei ihan normisukat ;-)

  VastaaPoista
 2. Voi ku ihanat, ei ihan tavalliset. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kiva kun löysit tiesi tänne, tervetuloa mukaan :)
   Tein pika visiitin jo Aurinkokujalle ja täytyy palata sinne takaisin lueskelemaan ajan kanssa :)

   Poista