keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Hirvisukkia

Se rupiaa hirvenmehtyyhi olemaan käsillä. Millon lie alakaa vai joko son alakanu? Noh joka tapauksessa eräs hirvimies ja hänen poikansa saapi nyt ajankohtaset sukat.


Minoon tehny tälle kaverin miekkoselle ennenni samanmoiset rykimäsukat ja tuossa melekeen vuos sitte hän tilasi uuet, muuten samanlaiset van kuvio tulisi olla mustan sijasta oranssilla. Reiluna miehenä anto tekoaikaa tähän syksyyn. Siitähi huolimata menipä viime tinkaan :D
Pistelin viestiä, että oon minä alottanu, vieläkö huolitaan. Nuo huolittiin ja haluttiin poijalle kans hirvisukat van vähemmän rivolla kuviolla... Ja ohkasemmasta langasta.

Näin jäläkikätteen hitokseen tympäsöö, että ois pitäny samalla muuttaa nuihin rykimiin nuo sarvet samanlaisiksi ku mitä tuossa pikku sukassa. Nyt ku tuolleen vierekkäin niitä kahteloo niin kovin on porot eikä hirvet. Eipästä sillon tullu vielä aatelleeksikkaa kun ensinnä alotin nuista rykimistä ja sen jäläkeen vasta etin hirven kuvan. No ei voi mittää.

Isommissa lähtötilanteessa silmukoita oli 68 ja pienemmissä (koko 35) oli alussa 64s. Nilkassa kavensin joka puikolta pois 2 silmukkaa.

Toivoa soppii, että venyvät kirjon osalta sen verran, että jalakaan saapi nämä riuhottua. En edelleenkää ossaa kovin venyvää kirjoneuletta näköjääns tehhä.


Rykimäsukat:
Ohje oma, hiukan muokkailtu kuvio löytyy täältä
Lanka 7-veljestä
Puikot 4 ja kuviossa 4,5

Pojan hirvisukat:
Ohje oma ja hirvi muokkailtu Moose Mittens ohjeesta
Lanka Regia 4-fädig ja kuvio Austermann Step Classic
Puikot 2,5 ja kuviossa 3

8 kommenttia:

 1. Mainiot on sukat:) Kyllä noilla kelpaa töpsötellä.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavat! Kyllä todellakin kelpoo.

  VastaaPoista
 3. A-ha-ha-haaa! Just hyvät!

  VastaaPoista
 4. Mistä näihin löytyis ohje?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein perus sukat ja tekstistä löytyy vähän silmukka määriä sekä jutun lopusta linkit kuviin. Sen kummempaa ohjetta minulla ei näihin ollut.

   Poista