maanantai 15. helmikuuta 2016

Paraphernalia

Eipä oo taas kiirettä pietty sukkiin teon kans. 
Langat tökötti hyllyssä ties kuinka kauan (kukasta muistaa kaikkia millon non ostettu...). Nostelin kerät puikkojen nokkaan kesäkuussa. Eka jälleen valamistu vauhilla van ylleröpyllerö, paria se sai ootella sen reipas puoli vuotta. Nyt ne sitten meinaa jäähä töklöttämmään sohvan nurkkaan kun ei koppeu kameraa kaivamaan esille. 
Ei tartte varmaan ees mainita, että ohjehan on oottanu jo vuosia toteutusta kansiossa. Aikonaan Käsillään blogista oon sen tulostellu.
Van heplei, nyt on taas yhet keskeneräset tehty pois roikkumasta, jes :) Ja onpahan yhet ohkasemmat sukat taas lissää. Niitä tarvihtoo kun paksummat ei oikein mahu työkenkiin.

Kyllä kait sitä tykkäis nuista kirjavista langoista van ku ei ikinä oikein meinaa keksiä niille mallia. Tahtoo ne kuviot hävitä kirjavuuen alle van kuitenki ei huvita ihan perustöppöstäkään vääntää.

Malli Paraphernalia 
Lanka Regia Zoofari Color
Puikot 2,5 mm Cubics

4 kommenttia:

 1. No mutta onpahan kauniit! En ole mitenkään voinut kuvitella, että kirjava lanka ja palmikot toimisivat yhdessä. Mut kyllä ne näköjään toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Mullaki se mielikuvitus loppuu yrittäessäni ahtaa palmikoita (tai yleensäkki kuvoita, pitsiä tms.) ja kirjavaa lankaa yhteen. Usein saaki yllättyä kuinka ne sitten kuitenkin näyttää ihan kivalle.

   Poista
 2. Samaa mieltä. Ovat kyllä todella kauniit. Sopivat yhteen todella kauniisti. Ihanat!

  VastaaPoista