torstai 1. tammikuuta 2015

Koiraihmisen lapaset

Ystäväni omistaa kaksi koiraa ja hälle keksin äpöstää joululahjaksi lapaset joihin tulisi molempien koiruleiden kuvat. Idea taisi olla hyvä sillä satuinpas näkemään saajan hämmästyksen kun hän tajusi näiden eriparilapasten olevanki samaa paria ja tunnisti ketäs kuvat esittää. Kyllä vain omaakin sydäntä lämmitti kun näki saajan ilmeen.


Ohjeen löysin Kauneimmat lapaset, sukat & asusteet lehdestä. 
Koirien kuvat minun piti kyllä suunnitella ite. Toinen esittää kelpietä ja toinen labradorinnoutajaa. Hitusen harmittaa kun kelpien alkuperäinen virkeä ja vilkas ilme katosi kun jouduin kuvaa pienentämään. Siltikin jäi vähän isoksi. Noh, kaverukset kuitenkin oli vielä tunnistettavissa sillä kolmevuotiaanikin tiesi heti keitä nämä turrit on. :)

Lanka on Nallea ja puikot 3mm.

Tässä vielä ruutupiirrokseni kuvista jos joku sattuisi tarttemaan.
12 kommenttia:

 1. Vau ja vau - ihan mahtavan hienot koiralapaset! Lahjan saaja oli varmasti iloisesti yllättynyt! Ja muitakin kauniita sukkia ja kivoja lapasia täältä blogistasi löytyy!

  VastaaPoista
 2. Todella kivat lapaset! Jo malli on hyvän näköinen, ja noi kuviot kruunaavat ihan kaiken. Upeat.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo labradori ja kiva, että laitoit myös mallin. Aion kokeilla, koska itselläni kaksi labbista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Kiva kuulla, että kuvatus kelpaa kokeiluun :)

   Poista
 4. Hienot lapaset! :) Voin hyvin kuvitella, miten saaja on ilonnut näistä. Löysin tänne etsiessäni sopivaa koiraa tuleviin lapasiin, mutta valitettavasti näissä on liikaa silmukoita leveydessä, joten haku jatkuu. Minä kun en osaa piirtää kaavioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Harmi ettei vielä napannut. Toivottavasti pian löydät sopivan :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Onko tassujälkien malli jossain, en osaa itse suunnitella 😞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän löytyi tuosta lehdestä jonka ohjeella lapaset tein, mutta nyt ei kyllä oo muistikuvia, että minkähän vuoden lehti ja mikä numero mahtoi olla 🤔 Tassun kuvia löytyy kyllä varmasti netin syövereistä moneen lähtöön. Vaikka Pinterestistä tai ihan Googlesta.

   Poista