lauantai 25. heinäkuuta 2015

Vaaleanpunaiset Reaverset

Jassoo. Pitäsköhän se raapustaa muistiinpanot ajan tasalle. Minoon saanu kuitenni yhet töppöset tuherrettua taasen valmiiksi asti ja ovat matkanneet jo käyttäjälle saakka. Nämä lahjoittelin ukkokullan siskokullalle.


Niin. Reaversethan ne taas siinä :) Kokoa suurin piirtein 38.
Lankana jälleen seiskaveikka.
Puikot 3,5. Koukku myös samaa kokoa.
Ravelrysta löytyy maksullinen ohje: Reaverse Slipper socks
Tällä kertaa tein pohjanki ohjeen mukaan. Käytin 3,5 koukkua niin sillä sain sitte ihan passelin kokosen tulemaan. Sukkaosanki tein niinku käskettiin. Paitti piti sen verran taas muunsin, ettei näissäkään tennareissa ole vahvistettua kantapäätä vaan sileä kantalappunen.
Nauhat tein tällä kertaa virkkaamalla. Saatto tulla joutusammin van lyhemmät. Virkkasin ensin piiitkän ketjusilmukkaketjun, semmosen 140cm pitusen ja sitten piilosilmukoita ketjuun takasin alkuun päin. Hiukkasen kutistu sitten kun virkkailin ketjusilmukkaketjuun uuden kierroksen. Sain kynsittyä kiinni kuitenki rusettia muistuttavalle sykkyrälle joten josko ne luottas. 

Mukava apu oli kyllä tekokintut jotka tilasin eBay:stä. Toiset pidemmällä varrella mulle mannekiineiksi ja toiset nilkkamalliset sitte kaveriksi tohon kasaukseen. Kuvissa on nyt molemmat kintut mallin virkaa toimittamassa.7 kommenttia:

 1. Ihanat <3
  Laitoin sinulle Liebster award-haasteen eteenpäin, jos haluat osallistua: http://jossunlystion.blogspot.fi/2015/07/liebster-award.html

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit ja täältä tulisi blogisi tarina -haaste :) http://satumaisia-silmukoita.blogspot.be/2015/08/blogini-tarina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ja kiitti myös haasteesta. Katsotaan tuleeko tartuttua haasteeseen. :)

   Poista
 3. Onpa todella upeat tennarisukat. Aivan mielettömän ihanat. Saaja varmasti kiittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kyllä oli saaja iloinen ja kiitollinen :)

   Poista
 4. Täälläkin on sinut haastettu Liebster Award-haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näitähän satelee :) Kiitos, katsotaan saanko tartuttua :)

   Poista