tiistai 12. tammikuuta 2016

Thelonioukset kiitokseksi

Mulla se on käyny tuuri kun sattuu tuossa ojan toisella puolen asustelemaan semmonen vanhempi nainen joka tuntuu hallittevan käsityöhommelit laijasta laitaan. Se neuloo, kuttoo, virkkaa, värkkää, nyplää, ompelee ja mitä kaikkea lie osanneekaa.
Sain tuossa syksyllä synttärilahjaksi elämäni rakkauvelta kangaspuut ja mullahan heilahti oitis sormi suuhun niijen kans. Oon minä semmoset nähny van ei hajuakaa siitä miten ne toimii.
Van annas olla kun lompsin naapuriin ni sieltähän se opettaja löyty. Kerroin katelleeni kurssejaki van täynnä olivat. Hän kehasi jotta juu, ne paikat meni tunnissa. Hän on sinne menossa... Justiisa.
No ei siinä mittää, syksyn aikana viritettiin puut latinkiin ja on mulla siinä jo mattoki aluillaan. Harjottelu jatkuu sitte ku sille tuntuu. Nyt oon tukehtunu tänne lämpöseen sohvan nurkkaan.

Mutta, kun se tuo naapuri on niin avulias ja sietää tuota meijän tytärtäki melkein päivittäin (se kun sinne työntyy kyllään tuon tuosta) niin tein sille nyt sitte sukat kiitokseksi vähän kaikesta.


Näijen kanshan kävi niin, että kuttoa suhautin eka sukan melkein kerralla valamiiksi van toinenpa jäi sitte ihan aluilleen kun piti työ siirtää syrjään ja keskittyö muihin hommiin. Syyskuussa taisin alotella, että vähäsen nyt kiitokset venähti...
Nooh, nyt kun kaikki muut pakolliset niinku vaikka joulujutut saatiin pois käsistä ni oli aika jatkaa kiitoksien köyttämistä muotoonsa. 

Eihän se käsiala ollu sitte lähelleekkää sama ku ekassa. Aivan liian löysää tein ja sukasta tuli 1,5 cm liian pitkä. Voe mavon silimä! No ei kait semmosia saattanu antaa sukkien supersutkuttajalle joten purkuun meni ja eiku uuelleen. 
Nooh, kaikki meni hyvin tällä kertaa kunnes pääsin kantapään ohi ja alako poikasten Suomi-Kanada jäkispeli. Sillon meni sitte liian tiukaksi niin peli ku käsialaki. Mutta nyt en sitte ennää purkanu kun sen verran oli pienestä erosta ennää kyse. Roijasin sukat vaan naapurin ovelle ja siellä kaet on nyt tyytyväinen emäntä joka leuhkii kuulema kaikille ko hää on saanu sukat.


Malli on Thelonious Cookie A:n kirjasta sukkia. rakkaudella.
Koko S
Lanka Alize Superwash
Puikot 2,25 mm


4 kommenttia:

 1. Ihana väriset ja malliset sukat. Todella hieno lahja. Saaja varmasti kiittää ja arvostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kyllä oli saaja kiitollinen ja onnellinen 😊

   Poista
 2. Vallan kauniit sukat niistä tulikin! Kyllä kehuskelisin mäkin pitkin kyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitti. Kyllähän nuo ois voinu vaikka omiinki kinttuihin kiskoa. Eikä tuota lankaa oo ennää, että itellekki tekis saman väriset :)

   Poista