sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Timanttinen lankahylly

Elämäni mies otti ja teki mulle lankahyllyn tuossa talvella. Esittelenpäs sen nyt.
Meillä oli lastulevyä joutilaana kun purkastiin resunen kaappi poisa haittoa ja miekkonen hyödynsi sitten niitä levyjä. Minä sain ite ropostaa maalit pintaan.
Alkuperänen suunnitelma oli, että tämä timantti iskettäs seinään kiinni toiste päin eli kärki alas, van tuossapa se nyt on ryköttäny hyllykön päällä noin päin ja taitaapi saaha nuin ollakki.


Nämä kuvat on otettu talvella kun hylly valmistu. Olin völijänny ensi hättään lankoja hyllykköön van eihän siellä näinä päivinä seiskaveikat sovi olemaan. Ne on tungettu pariin lokeroon tuohon alas ja yhessä lokerossa on jämälanka lootia. Vihreässä hienossa hyllyssä on sitte semmosia erikoisempia lankoja joita ei kauhiasti mulla olekkaa. Osa langoista kaikkosi unholaanki kun jossain lootan pohjalla piilossa olivat.
Nyt ne on näkösällä ja on hyvä pällistellä lankoja kun neki erikoisemmat on esillä, että mitäkästä tekisi. Mulla onki nyt sohvalta kolostani suora näköyhteys lankavarastolle. Toki on vaatehuoneeseenki jääny vielä lankoja kun eihän ne tuohon sopineet. 
Että ei muuta ku lisäosia tilaamaan mieheltä ;)

16 kommenttia:

 1. Valtavan hieno! Kauniin värinkin olet hyllyyn löytänyt. Tosi näppärän oloinen kapistus.
  Olen kuolannut tällaista jo pitkään, mutta kun nuo koirankarvat, kissankarvat ja pölyt valloittavat meillä kämppää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!! Kyllä tuota passaa vilikasta usiammanki kerran :D Muuta vikkaahan siinä ei oo ku koko ;)

   Poista
 2. Upea! Mä joudun pitämään lankani visusti ylähyllyllä, kun on toi nuorempi painos niin kova lankojen perään (äitiinsä tullut). Mut ois tollanen niin ihana. Ei tarttis enää ees telkkaria. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitti kyllä kovasti tonne alas lankoja laitella kun meilläki pari pikku assaria asustelee. Koulutus näyttää kuitenki aika hyvin perille menneen ja langat on MELKEIN jätetty rauhaan. Olen kyllä havainnut, että joku käy joskus järjestystä muuttelemassa, mutta sen isompaa vahinkoa ei vielä ole tullu. :D

   Poista
 3. Wautsi wau! Todella hieno!
  Tollanen oliskin kiva, mutta mulle ei riittäis alkuunkaan tuon kokoinen - pitäis olla ainakin tuplat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatteles kun olis tuommonen lattiasta kattoon oleva! Sitte sopis jo mullaki kaikki langat esille ja olis tilaa hamstrausta vartenki. Tällä hetkellä mulla on lankashoppailut minimissä ja välttelen viimeseen asti lankakauppaan menoa :) Yritän pärjäillä hetken näillä mitä on ja sutkuttaa tätä pientä varastoa vähemmäksi. Toki vaatehuoneessa on taas tilaa... ;)

   Poista
 4. Vautsi! Mahtava lankavarasto! Kateeks käy! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana mies sulla, kun noin hienon hyllyn teki :) Ja ihanat langat myös kertyny sulle ;) Sulle on muuten haaste mun blogissa :) http://pakkoneulootikonarkea.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste-osa-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos myös haasteesta. Katsotaan saanko tartuttua siihen :)

   Poista
 6. Juku, oispa kiva saada langat noin näytille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään tuosta kyllä ja paljon! Kyllästynköhän ikinä tuijottelemaan tuota hyllyä ja lankoja vaikka päivittäin sitä vilkuilen. :)

   Poista
 7. Upea. Kunpa saisinkin tuollaisen.. omat on laatikoissa... miljoonassa eri kokoisessa ja näköisessä. onpa se kiva, kun mies on kätevä käsistään kuten sinäkin. Ihania töitä sinulla. Täytyy tulla toistekin vierailulle tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Laatikkolankoja ja pussilankojaki löytyy mullaki vähän sieltä ja täältä. Laajennusosat ois siis aika kiva juttu :D
   Mukava kuulla, että tykkäsit katella töitäni, tervetuloa vain uudelleenkin :)

   Poista
 8. Löysin blogisi vastikään ja jäin heti koukkuun :)
  Kaikki työsi ovat todella upeita. Ja tuo lankahylly on kyllä hieno. Tahtoo kans!
  Nimimerkillä Nyt tais tulla minunkin ukolle nikkaroitavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäät! :) Toivottavasti siima kestää ja pysyt koukussa pidempäänkin :D
   Ei muuta ku ukko hommiin. Vinkkinä voin kertoa, että vaadi heti kerralla isompi hylly ;)

   Poista