keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Tennaripläjäys

Nytpä lässäytän tennareita ruutuun usiamman parin kerralla. Näitä on saanu tuhertaa muutamat eikä yhetkää oo itelle.

 
Tässä elämäni kolmannet tennarit. Toiset vaaleenpunaset. Kokoa 39.
Puikot ja koukku oli 3,5

Neljännet tennarit koossa 34
Tein ohjeen koon 36/37 mukaan. Käytin vain pienempiä, 3mm puikkoja ja koukkua.

Sitten sain tehä "ylläritennarit" eli pääsin valittemaan ite jonku iloisen värin. Näiden uusi omistaja on iloinen ja värikäs taiteilijapersoona jotenka hulluttelin menemään. Aevan ehanat!
Nämä viidennet tekemäni tennarit on kokoa 38. Puikkelit ja koukku kokoa 3,5.
Tässä vaiheessa hommasin jo käyrän neulan millä oli paaaljon kätsympi ommella pohjat sukkiin kiinni. Ei sattunu ennää sormiinkaa.

Sitte lopuksi vielä 6. ja 7. tennarit (Jestas, oonko mää tehny jo noin monet!??!)
Koot 37 ja 38
Puikot ja se koukku 3,5

Kaikki on tehty 7-veljestä langasta ja Rean ohjeella joka löytyy siis Ravelrysta.

10 kommenttia:

 1. Hienoja ovat kaikki, mutta varsinkin nuo ylläritennarit ovat ihanat. Tosi hyvin sopivat värit yhteen! Osaatko sanoa paljonko valkoista ja värillistä lankaa kumpaakin kuluu yhteen pariin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Eipä oo koskaa tullu punnittua menekkiä kovin tarkkaan. Omat sukkani tein Jussista ja se kerä riitti hyvin sukkaosaan. (Kerässä on 100g) Nyt punnihin sukat niin kaikkinensa painoa on n.150g/pari koossa 37.

   Poista
 2. Voi jösses kun on kivoja <3 Mä just eilen ostin sen star editionin, en sit tiedä, että onko neulottu pohja yhtä hyvän näköinen... Supermakeita nämä sun sukkaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Onhan ne kivoja vaikkaki vähän työläitä. Tuhertamiseen mennee rutosti aikaa van haittaaxe? Minäki oon pähkäilly tuon starin ostamista kun kiinnostas kovasti tietää, oisko helpommat tehä ja oisko lörtsymmät/venyvämmät kun tuo virkattu on aika jämäkkä. Lankaaki menis kutoen vähemmän ;)

   Poista
 3. Onpa upeita tennareita. Enpä ollutkaan tällaiseen ohjeeseen ennen törmännyt. Sinä näköjään olet oikein kunnollakin, kun olet jo monet onnistunut tekemään. Tosi taitavasti tehty ja ihania värejä. Vau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllä on muutamaan kertaan saanu ohjetta jo tavata ja tälläkin hetkellä on ohje jälleen auki ja tennarit aluillaan.

   Poista
 4. Onko oi ihan perus-sukkiin tehty, kuten ne vauvankin tossut ? Noi yllärit on kyllä ihan PRO

  VastaaPoista