maanantai 25. toukokuuta 2015

Pöllerösukat + ohje


Nyt on pitkän tovin pyöriny silimille eri tuuteista näitä pikävartisia hienoja sukkia joissa on kukkasia kylykiin kirjailtuna. Mulla ei tullu kukkia vaan tuli pölleröitä. Eikä tullu kauniita kirjoneuleita, tuli raitoja.

Idean näihin sukkiin sain tyttären sukista. Pitkään on kummitellu ajatus, että pittääpä tehä nuo raidat nuilla väreillä villasukkiin. Ja kun sukat alko valmistua niin plumpsahti idea laittaa pöllöjä sukkien varsiin. Jos ne vähän antais jotain ilmettä pitkiin varsiin. 
Facebookin puolella seurailevat näki näijen sukkien alotuksen tuolla maaliskuussa ja taisipa ne vilahtaa Instagramissaki jotenka eihän ne kauaakaa oo muhineet...Meinasin tehä pöllöjä ensin monta jo monen näkösiä van oisko se laiskuus tavannu kun jätin nyt näihin tämän pöllerö määrän. Eihän ne nuokaa samannäkösiä ole van eipä tarvi eikä piä ollakkaa.
Ripustelin sitten nämä tollukat oksilleen varsien yläosaan koska mulla kuitenki lötköttää varret rutussa. Ovat sitten paremmin näkösällä.


Pöllöihin idean sain täältä näin ja äpöstin sitte omien vähäisten taitojeni mukaan tuommosen pöllerön. Näistä tuli aika lailla just niin tollon näkösiä ku piti tullakki.
Resorin mallin nappasin Neulojan suuresta silmukkakirjasta.

Lankana käyttelin seiskaveikkaa ja puikot ja koukku oli 3,5.
Ohjeen naputtelin ylös ja se löytyy täältä ja tuolta Ohjeet välilehdeltä.


12 kommenttia: