keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Leikataan leikkuulautaa

Niin. Leikellään leikkuulautaa, eikö se sitä varten ole? Oli eli ei, leikkasin jo.Ostin talvella lähikaupasta 2,5 mm paksun leikkuulaudan. Semmosen taipusan. Aattelin värkkäillä sukkaplokkeja minäkin. Monet on tehny niitä Ikean laudoista.
Löysin kaavan täältäpä näin.
Nyt vasta aikausin sitten tekemään nämä. Eihän siihen nyt montaa minuuttia aikaa kulunu lopunperin. Kun löysin jemmatun leikkuulaudan, tulostetun mallin kätköistään ja sitten vielä sakset ja kynän josta tulee jälkeäkin ni eipä aikaakaan kun oli kamalan hienot plokit valmiina käyttöön :)

6 kommenttia:

 1. Opinpa kaksi uutta sanaa: aikausin ja lopunperin.
  Hmmm... mikähän leikkuulauta se on, jos saksilla saa leikattua - tais olla kuitenniin aika kova homma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murteet on rikkaus tai kirous.. :)
   Hyvin pysty mun sakset tuohon pehmoiseen lautaan. Ei tarvinnu ähistä ollenkaan sen kans. Nykyään on kauppojen hyllyille ilmestyny semmoisia ohuita ja taipuisia leikkuulautoja. House taisi olla merkiltään tämä läpyskä.

   Poista
 2. Just. Enpä olisi tullut itse ajatelleeksi. Tämänkin takia kannattaa selata nettiä ahkerasti :),

  Samaa ideaahan voi hyödyntää muutenkin. Ja jos on vähän kovempaa matskua, niin mattoveitsellä saa varmasti aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Niin muuten onkin, tosi hienot. Minä joskus tuollaisia tein sellaisista vähän vankempaa muovia olevista tableteista. Minulla siinä kiehtoi juuri ne kauniit värit ja kuosit, joita kaipasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuosit ja värit on aina ilo silmälle :) Itekki ostin muutaman leikkuukaudan eri väreissä, mutta päädyin tuohon tylsään valkoiseen kun se oli suurin ja siitä sai leikatuksi kaks. Pihiys iski siis :)

   Poista