tiistai 5. toukokuuta 2015

Äitienpäiväksi kortteja

Enste mää meinasin, etten kerro näistä korteista teille mittää van oiskohan nyt virtapiikki iskeny ja iltavilli minuunki ni kerronpa sittenki. Tuli kuvattuaki ahneesti sattumalta.
Kuvat on räpsitty kivasti kännykällä, mutta tuskinpa tuolla on kummosta eroa muihinkaa kuviin :D Vieläkään en oo valokuvauksen maailmaan viittiny paneutua.
Mutta asiaan...


Tänä vuonna sai rimpessa tehä meijän kortit.
Hää nii tykkää hamahelmeillä ni pistin sitte väkertään hamakoristeen.
Pinterestistä hää kuvan valkkas. Tämä kukkakranssi oli alunperin meinattu lasinaluseksi. 
Rimpessa sai mun pienellä avustuksella stanssailla myös Big Shotilla mieleisiään kuvioita korttiin.


Mulla on valmiiksi viipaloituja fimokuvioita ja niitä hulautin kasan rimpessan eteen liimailtavaksi. Ja löytyhän sieltä monenmoista kuviota.

Välillä kuivatellaan liimoja. Siinä on huolella valittu jokaiselle mummolle oma perhosensa. Isomummolle on kaikista suurin perhonen :)
Mä vähän saatoin auttaa niijen leikkelyssä.


Tovi harjoteltuansa sai rimpessa kirjaimet järjestykseen ja saatiin onnittelulappusetkin kortteihin liimattua. Meinasihan se usko välillä loppua van pikku tauon jälkeen jaksoi taas keskittyä.


Noin. Kortit on valmiina mummoille toimitettavaksi. Pari korttia pitää postiin kantaa van yksi voijjaan perille viijä ite.
Eihän ne ihan menny yksiin nuo meijän ajatukset matskuista, mutta olinpa hilijaa ja annoin rimpessan tehä. Hyvä niin. Näistähän tuli hienoja. Rimpessamaisia. On kai tuo eläinaihe aika hupasa. Jospa mummojaki hymyilyttäis nämä kortit.

2 kommenttia:

  1. Kaunista! Värit on todella bueno. Hamahelmet rulaa! Olen tyttäreni kanssa tehnyt korvakoruja ja riipuksia niistä. Silloin kun itse olin lapsi, niistä tehtiin vaan niitä hyödyttömiä lätysköjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sini :) Minä oon kans aika varma, että mulla roikkuu pian hamahelmiä korvissa :D Myös huonekaluiksi nukkekotiin olen jo malleja katsastellu, että vois tehä tytön kans.

      Poista