tiistai 14. huhtikuuta 2015

Oikein nurin, Guernsey

Minä se tilata töhhäytin uuen kirjan tässä taannoin. Saatto olla hyvässä alessa ni ei kait sitä saattanu vastustaa kiusausta. Upeat kirjoneulesukat (Madeline Weston) on siis kyseessä. Tuosta kirjasesta on nyt sitte ekat sukat sutkuteltu pikkusen muunnellen taas oman maun mallisiksi.


Mallihan oli heleppo. Oikeita ja nurjia silmukoita. Van tokihan tuli tunaroitua siitäki huolimatta. Kuvioon tein virheen jonka äkkäsin toista sukkaa tehessä. Olipahan tehtävä sitten molemmista yhtä virheelliset. 


Eipä taija näistä kuvista näkyä, mutta kuviossa ensimmäinen "salmiakki" on oikein, loput liian leveitä/isoja. Nooh, sitä tuskin kukkaa huomaa kun en kerro kellekkää.
Mutta sen kyllä jo saattaa hoksata, että vähän tais tulla liika isot sukat. Vähän aikaa ku pijin ni näytti, että alkaa kärki lötköttää tyhjillään. Noh, seurataan tilanteen kehittymistä ja jos oikein alkaa potuttaa ni pittää lyhentää.


Kantapäätähän mä tässä nyt sitte muutin. Kirjan kuvia tuijotellessa näytti kovin lötkölle lotterolle tuo sukka jotenka tein aika perinteiseen tyyliin sitte omani. Kuvio jatku kantalapunkin verran takana.

Lankana Lauri (vajaa 200g)
Puikot 3,5mm
Ohje Guernsey-sukat, Upeat kirjoneulesukat kirjasta

2 kommenttia: