keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Feikkitennarit


No nyt sain minäki omat tennaritöppöseni. Lopultaki rohkenin kokeilla Rean ohjeella mitä sais aikaan. Saatto olla, että puikottelutoverini potki vähän takalistoon vauhtia... Kyllästä on pitänykki pitkään kuolata ja miettiä, että noinkohan sitä ossais itekki yhtä hienot tehä.
No ehkä ei ihan niin hienot tullu mitä Rea tekee van hienot ne on silti.
Pitkään piti miettiä myös väriä (yllätys), että jos alan värkkäämään näitä ni millähän värillä. No hyllyssä nökötti kerä Jussia johon katse tarttu tuon tuosta ja äkkiä nykäsin sen sitte puikoille. se riittiki somasti näihin. Pikkusen jäi tähteeksikki. Oisko semmonen hiukkasen reilu 80g menny. Harmaata pohjaläpysköihin meni n. 30g. Valkosesta ei sitte olekkaa tietoo kun on jääny puntaroimatta.


Pikku muutoksiahan sitä tuli taas tehyksi. Tiiäppä siitä oliko ne nyt kannattavia van tein silti.
Sukkaan en kehannu tehä etupuolelle nauhojen alle 1o, 1n kaistaletta vaan tein sileää. Kantalappuun en tehnyt vahvistettua vaan sileää. 


Pohjasta tuli ohjeen mukaan mulle aivan liian pikkunen jotenka sen säveltelin sitten ite. Tein pidemmän ja leveämmän. Silti tunnostaa, että oisko hitusen saanu olla vielä isompi. Ehkä ens kerralla koklaan 3,5 koukulla kun nyt tein 3 koukulla.


Käret mua mietityttää vieläki. Tuossa vasemmassa on tuo valkonen lipare ommeltu sukkaan kiinni, oikeassa ei. Minen tiiä kumminko kannattas oikeesti tehä kun vähän meinaa tuo ommeltu nyt kuprottaa. Saatanpa pittää sukkia jonnii aikaa ni kai se alkaa seleviämään, että kannattaako purkuhommiin alakaa vai parsie toinenni sukankärki umpeen.


Merkkiä/logoa en näihin feikkeihini tehny, van senki ohjeen etsivä löytää Ravelrystä. Reaversen ohjeessa sitä ei ollu.

Lanka Novita Jussi ja 7-veljestä
Puikot 3,5mm ja koukku 3mm
Ohje Reaverse Ravelrystä

4 kommenttia:

 1. Heinot! Mäki oon nyt ihan hiljattain alkanu lämpenemään näille "consseille". Ehkä minäkin jokupäivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä alottelin minitennareilla aikonaan van itelle ei koskaa tullu tehtyä. Nyt sitte löyty miun makunen ohje ja tehtävä ne lopulta oli minunki.

   Poista
 2. Nää on makeet! En oo tykästynyt Sukat nauhoilla -versioihin, enkä virkattuihinkaan. Mut nää on makeet, oikeasti ihan tennarin oloiset. Ohje meni muistiin, ei tosin ihan vielä ostoon :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin samaa mieltä sun kans. Nää on muuten melkoisen lämpöset sukat. Jopa mun varpaat tarkenee :)

   Poista