perjantai 22. marraskuuta 2013

Pienet suuret tossut

Pälähti hirveen hyvä idea päähän tekaista pikku-ukkelille huovutetut tossukat. Ihan hirveen hyvä oli visiokin. Noh, toteutus sitte ontu... hirveen hyvin ontukin.
Tämä on toinen ikinä tekemäni huovutushommeli.
Eka työ oli purosta, lapaset. Homma toimi kuin rasvattu

Mutta nyt sitten... Homma töksähti jo siihen, etten löytänyt mieleistä ohjetta. Piti soveltaa ja keksiä itse. Eipä siitä hyvää seurannut kun lanka oli minulle uusi tuttavuus (kuten huopuvat langat yleensäkkin), Fritidsgarn enkä yhtää osannut arvioida kuinka se mahtaa huopua (kuten en osaa arvioida muidenkaan lankojen osalta).

Pesin 40°C pesussa... Ne jäi kauhean isoiksi. Pesin uudelleen 40°C, mutta näytti ettei ollut juurikaan vaikutusta. Sitten hermostuin ja vinttasin mokomat kötöstykset 60°C pesuun, ristin käteni ja jäin odottelemaan mitä sieltä pesukoneesta ulos tulee.
No eipä kaksista tavaraa tullu... Edelleen ne oli reilun kokoiset pömpelit ja kantapäät on liian pitkät.Van olokoot.

Pelkäsin, että 7-veikasta tehty varsiosa olisi kutistunut liiaksi, mutta ei onneksi. Vielä kiertää veri pienissä jaloissa. Pöhelön näköisethän ne on kun lapaosa on sitten melkoinen pömpeli.

Pitkät tovit ne lojui pöydällä muun roinan seurassa van nyt olen rohjennut ne jo käyttöön ottaa.4 kommenttia:

  1. Paljos meni lankaa, sitä fritidsgarnia? :) voisin tehdä joulutohvelit meidän pojalle, kun vielä on ruskeaa ja punaista jäljellä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. N. 50g meni lankaa. Ruskea ja punainen kuulostaa kyllä aivan ihanalle yhdessä :)

      Poista