maanantai 18. marraskuuta 2013

Postia ystävälle

Olen tehnyt ystävälleni Himokutojalle tilauksesta kolme kaulakorua tässä taannoin ja oli jo aika toimittaa ne perille. Kun ei itse kopeudu matkaan niin toimittakoon sitten posti.
Kylläpä vain hitaasti kusti polkikin 1. luokan kirjeen perille. Meni tasan viikko postituksesta. Kyllähän tuolla on aika tympeät kelit ollu, että ei varmasti kustilla oo huvittanut tuommoisilla ilmoilla polkeakkaan. Tai sitten syynä oli postin sanoin: "Valitettavasti Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU:n asettaman yli- ja lisätyökiellon vuoksi lähetyksiä on viivästynyt."
Olenkin miettinyt, koskahan joulukortit olisi hyvä pistää postiin jotta tälle joulua perille ehtisivät?

Mutta siihen pikku puketin sisältöön...

No eipästä pelkkiä kaulakoruja voinut matkaan keskenään laittaa joten vauhdilla väsäsin mukaan vähän ekstraa.
Ystäväiseni on siis kova kutomaan ja töitä on kesken välillä paljonkin. Puikkoja tarvitaan joten pistin joskus lupailemani sukkapuikot mukaan. Itse en oikein välitä kutoa metallisilla puikkeleilla ja ystäväni taas tykkää vääntää juurikin niillä.
Keksin väsätä puikoille kotelikon... mikä sitten oikealta nimeltä lieneekään... :D
Olen jo aikaisemmin "esitellyt" reuhkat toppahousut ja niitä käytetään taas. Tuollahan ne vielä esillä lojuivat.

Leikkelin pari palasta, 8,5cm x 4,5cm. Käänsin päädyt ja ompelin sivut kiinni pussukaksi. Vielä reunoille kuja kuminauhalle ja koruvaijerin sekä pienen helmen avulla silipasin kumpparinauhan kujaan.
Tokihan tuonkin olisi siistimmin voinut toteuttaa jättämällä mokoman kujan tekemättä ja pussukan leveyttä kaventamalla. Ehkä ensi kerralla nätimmin sitten.

No rumahan se on ku rullatuoli van ajaa asian... ainakin hetken aikaa.

Voi kai tällä niputtaa keskeneräisen työn puikotkin jos sille tuntuu. Näille minun mallipuikoille kotelon kumpparinauhat on kyllä liian lörtsät, mutta idea kyllä tullenee selväksi.

Tämmöinen paketti lähti siis matkaan. Näppäsin vihaseen vielä pari silmukkamerkkiä mukaan papukaijalukoilla ja parit korvikset. Jos ei ystävälläni noille korviksille käyttöä ole niin josko tyttärelle kelpais.

Ja näin jälkikäteen muistin syövereistä plumpsahti mieleen pari muutakin asiaa mitkä olisi pitänyt pakettiin mukaan laittaa van sepä on nyt myöhäistä rykiä kun pieru on jo karannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti