tiistai 12. marraskuuta 2013

Korutelineitä

Mihinköhän niitä korviksia ripustelisi jotta järjestyksessä pysyisivät?
No Googlehan minua auttoi jälleen ja kuvahaun tuloksena päätin kyhätä telineen kehykseen. Kaivelin jälleen kätköjäni ja löysin lahjaksi saadun ikkunakoristeen joka oli mennyt vähän rikki. Rikoin sitä vähän lisää ja virittelin nitojalla hitsin halpaa itikanloitontajaoviverhoa palan taakse.

Tadaa! Korviksille oma näyteikkuna.
Verho tässä ikkunassa oli siis jo valmiina.

Nooh, tokihan ystävälleni Himokutojalle pitää kans olla koruteline kun on shoppaillu multa kasoittain korviksia tukien näin uutta villitystäni :)


Kehyksen hän valitsi itse ja minä halusin samanmoisen itellekki. Omani takana. Näihin kehyksiin laitoin vahvempaa matskua taakse koska tuo itikkaötökkäloitontajaverho on aikas löysää ja haperoa. Eli ostin pöytätabletteja. Leikkelin niistä palasia, liimasin kehykseen kun nitojaa ei nyt näihin voinu käyttää ellei olisi halunnut nitojan piikkejä katsella etupuolella. 
Kivoja tuli, vai häh?


4 kommenttia:

 1. No todellakin, kylläpä onkin ideaa ja hyvä toteutus näissä! :) Itellä tulee suhteellisen paljon hamstrattua korviksia ja ois kiva saada ees osa niistä nätisti esille, osaksi sisustusta. Jonkinlainen valmiina ostettu koruteline minulla on, mutta se on aika tylsä. Mutta nää ois kyllä ihania, varsinkin tuo jossa on laitettu tuota pöytätablettia taustalle -vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itekki tykkään enemmän näistä tablettiversioista. :)

   Poista
 2. Hei tosi hienoja! :) Hyvä idea noi pöytätabletit! Mistä noi hienot kehykset löyty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nämä kehykset löytyi Säästökuopasta. Eikä tietenkään maksanu paljon. :)

   Poista