sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Unilintu


Tämä värikäs huivi pyörähti joulupakettiin niin ku muuten ne pari aikaisempaakin huivia.

 Ylläri pylläri jälleen oli "hiukan" myöhänen heräily joulun tuloon ja oli pikkasen kiire sutkuttaa pehmeitä paketteja. Yllättävän paljon kerkesin saaha aikaan ja kuten alkaa pikku hilijaa valeta niin huivivimma on tainnu rantautua talloon. Näähä oliki ihan hauskoja tehä. Aina oon katellu pitkin nenänvartta mokomaa huivihömppää ja tuhahellu moiselle. Piti ihan tilata pyörösetti Karnaluksista. Siitä laittelinki jo kuvaa Facebookin puolelle.

Tämäkin oli sopivan yksinkertainen joulun alla hirmu kiireen vimmassa suoputettavaksi.Ohje löytyy Ravelryn puolelta muutamallakin kielellä. Itsehän tavasin suomeksi. :)

Hitusen arveluttaa vain tämä mun lankavalinta kun onhan tämä melkoisen värikäs. Soppii toivoskella, että saajalla alakaa kevät paistella mielen sopukoihin ja tekkee mieli väriä ylle.Ohje Unilintu
Lanka Hjertegarn Kunstgarn (Yksi 100 g:n kerä)
Puikot 4mm pyörö

4 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs huivi! Varmasti ilahdutti saajaansa!

  VastaaPoista
 2. Törkeen hieno! Noi värit on just eikä melkeen sitä mitä tarvitaan tällaisen märän ja kuraisen ja synkän syksyn (ei nyt ei ole kelistä päätellen talvi) keskelle. Huippuhieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kieltämättä kelit ei nyt ihan sitä mitä niiden ehkä kuuluis olla. Täällä on vähän lunta sentään mitä sulatella näillä nolla keleillä pois ja osa teistä peilijäällä. Ens viikolla voi jo katella villahousuja esille.

   Poista