lauantai 31. joulukuuta 2016

Isukille sukat


  
 Lahjaksi tuli sutkutettua sukat. Ja näistä onnistuin näpsimään jälleen onnettoman surkeita kuvia. Pahoittelut siitä. 
Meinasin ensin rääpästä ihan perus pertsat kun kiire oli. Joulu oli jo likellä ja aikaa vähän. Mutta eipä se mun mieli suostunu hyväksymään taviksia jotenka tämmöset nyt sitten tuli. Ja nopeasti ne tulikin.
Hilpan blogista nappasin tämän oikein selkeän ja helppolukuisen ohjeen näihin sukkiin.
Kun nämä sitten valmiiksi sain ja silittelin sylissäni ihaillen lopputulosta niin järkytys oli melkoinen kun äkkäsin, että toisessa varressa oli jo melko alussa VIRHE! Voi apua! Ja eih, samassa sukassa oli heti alla toinenkin VIRHE!! Olin valmis valumaan sohvatyynyjen väliin. Voiko tämmösiä nyt kellekkää antaa?
Juoksin isännän luo parkuen tätä katastrofia. Hän katteli hölmönä vähän aikaa eikä ymmärtäny mitä ja missä oli virhe... Kyllä kai hää sitte huomasi kun vähän sormella osottelin ja selittelin. En nyt sitten kuitenkaan alkanu tekemään toista sukkaa uuelleen ja enkä uskaltanu tarkastella näitä yhtään enempää, etten löydä lisää virheellisiä kerroksia...


Puikot 3,5 mm
Lanka 7-Veljestä (Vajaa pari kerää meni)

2 kommenttia:

  1. Ei ollu paha virhe, jos isännällekin piti ihan sormella osoittaa! Ja sehän on vaan se perinteinen design element, vai kuinka se nyt sanotaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mokat piiloutuu aika hyvin tuohon kuvioon ;)

      Poista