perjantai 10. kesäkuuta 2016

Paljon onnea ukko-kulta ja sen sisko :)

Rakkaovelle hyvää synttäripäivää :)

Rea Järvenpää on saanu taiteiltua kasaan uuden sukkaohjeen. Arvelin kun vakavasti sairas (neuloositautinen) kohtalotoverini Sutkuttaja alkoi tehtailla kuin liukuhihnalta Redduja, että oiskohan nuo hiukan helpommat tekasta ku mitä tennarit elikkäs Reaverset. Sutkuttajan hermovarasto ei riitä tennareiden suoltamiseen nimittäin, mutta näitä valmistuu samaa tahtia kuin normi sukkia.
Mieheni ei ole omia tennareita saanu jotenka hää polonen joutu nyt ekan redduparin uhriksi. Uhri sikäli kun ei niistä ekoista priimaa tule kun niihin pitää ne virheet tehä.  Ja toisekseen, nää esittää nyt synttärilahjan virkaa.
Näiden kuvaaminen oli hitusen hankalaa kun mun tekojalat on aivan liian pienet näihin nelivitosiin tossuihin. Yritin pikkusen mainoksia tunkea varpaita esittämään van ei oikein meinannu muotoutua.

Värivalinnoista vois mainita, että ku mää tykkään vihreestä ni alotin sillä. Sitten mietin, että no vois laittaa vähän jotain muutaki ja mietin, että laittasko keltasta vai oranssia vaiko molempia. Tässä vaiheessa heittäysin ovelaks ja kysäsin mieheltä apuja. Nooh, kuvista näkee mitä hää oli mieltä, oiskohan tuo valinnu toisin jos ois tienny näiden tulevan omiin jalkoihin? En tohi kysellä.
Pikkusen kismittää, etten tehny sittenki omiin jalkoihin kun värit ois niinku just mulle. Vihree ja oranssi on nyt loppu... Ja ei kait sitä toisia samanlaisia...

Niistä virheistä vois mainita sen verran, että ohjeessa neuvottiin kutomaan timakkaa, jotta tossusta tulis jämäkkä. Minähän sitte väänsin liianki timakkaa. Ois välttäny löysempiki käsiala ja nyt meinaa kirrata tuo neulottu osuus. Toivonpa, että lörtsähtää käytössä sitten. 
Sitten näissä ekoissa tuo läppä on tehty ohjeen eka version mukaan ja meinaa nyt nuo reunat sitten käpristyä. Noiden valmistuttua Rea julkaisi parannellun version ohjeesta ja seuraavissa ei sitten enää niin vedäkkään reunoja kippuraan.

Nooh sitten... Niitä ylioppilaita valmistu tuossa viikko takaperin. Miekkosen systeri sai lakin päähänsä ja mitäköhän se minä lahjapakettiin pistin... Yllätys yllätys... sukat!
Reddut, yo-teemalla.
Yritin löytää lyyraa jonkin sortin irtoversiona jonka vois ommella kiinni ja ois jossain vaiheessa heleposti irrotettavissa kun alkaa tämä teema kyllästyttää. No en vissiin löytäny kerta se piti ite yrittää värkätä. Ensin koitin virkkaamalla. No eihän siitä tullu tarvista. Sitten kirjoin sen tuohon päälle. Aika kaukanahan se kyllä on siitä mikä sen pitäis olla. Onneksi värit paljastaa, mitä se on esittävinään.

Ohje Reddut (ostettavissa Ravelrysta)
Lanka 7-Veljestä
Puikot/koukku 3/3,5

6 kommenttia:

 1. Tämä sutkuttaja voi sannoo että nyt kaipais jotain muuta työtä allesa, mutta ei, mullon edelleen tilauksia. Eihän noita oo nyt ku toistakymmentä tullu tehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jestas, ossaat varmaan jo ohjeen ulukoa :D No eipähän tartte miettiä, mitäköhänstä seuraavaks tekis...

   Poista
 2. Täytyy sanua, notta ihanat reddut sun ukkokulta saiki! Ja värit, njam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis :) Piti mun yhtenä päivänä niitä vähän lainata vaikka muutaman numeron verran liian isot ovatki :D

   Poista