maanantai 23. toukokuuta 2016

Räyhäkkätä sukkaa valepalamikolla

Tilata töhhäötin semmonen vajaa vuosi sitten ekaa kertaa ikinä ulukomailta lankaa. Yarnstreet oli paikan nimi ja kun lunttasin Facebookin kuvista niin siellä oon tullu kehuneeks, että tulivat alle viikossa. Nuista langoista on jo parit sukat Alizesta nitkuteltu ja yhen Urban Jungle piponki oon virkannu, en vaan oo tullu sitä kertoneeks enkä esitelleeksi sen enempää. Johonki tuuttiin oon siitä keskeneräsenä kuvan muistaakseni työntäny.

Van eipä jaaritella joutavia kun oli tarkotus esitellä sukat.
Viime syksynä ne alotin ja enste olin ihan, että voe ku ehanat tulloo. Sittenpä työ tyssäsi kun ois se pari pitäny saaha aikaan sille ekalle sukalle ja nyt kun sain lopulta valmista ni oonki, että onpahan melekosen äklöt sukat.


Sepä sattu tuo äitienpäivä tulemaan sopivasti ja äitiki tuli käymään huudeilla ni määhän työnsin sukat sille, että kelepovaisko. No tottahan sille kelepas.
Oli virhe vääntää tuota valepalmikon tapasta pitkin sukkaa kun tuo lanka jo itessään on niin kirjavaa. Näyttää melko sekamelskalle.Varren resoriin on tekastu kahden silmukan valepalmikkoa kiertäen joka 5. kerros.
Muussa osassa sukkaa: 
1.-4. krs oikein
5. krs *kierto, 2o* toistaen kerros loppuun
6.-9. krs oikein
10. krs *2o, kierto* toistaen krs loppuun

Niin ja miten se kierto sitten tehhään... 
Vasemmalta puikolta neulotaan toinen silmukka oikein, jätetään puikolle, neulotaan ensimmäinen silmukka oikein ja sitten voi pudottaa molemmat  silmukat vasemmalta puikolta.
Eli kaks silmukkaa neulotaan ristiin. 


Lanka Lanoso Bonito Ethnic
Puikot 3

4 kommenttia: