lauantai 14. toukokuuta 2016

Kalajoki-sukat


Iltana muutamana purin jälleen kerran isännälle murheitani saunan lauteilla. Tällä kertaa mieltäni korvensi uudet lankapallerot joita palavasti halusin puikoille saada, mutta kun en tienny yhtää mitä niistä tekisin. Eihän se miekkoseni kauaa miettiny ongelmaani ratkaisua vaan totesi, että tee hälle sukat. Hmm... no niin, no minäpä teen. Mallinki hoksasin heti. Teenpä Kalajoet. Ja olihan sopiva väripallerokin tullu tilattua. Lienekkö ollu etiäinen vai mikä...

Olen joskus pongannu ohjeen Yliveto -blogista.
Nämä onkin ukkoseni ekat ohkaset villasukat. Jännä nähä joutuuko tekemään useammatki vai pitääkö sukkien olla jatkossakin tutut paksut töppöset.


Kuvasta ei nyt oikein saa selkoa kun näissä pitäisi olla toispuoleinen nauhakavennus. Tämä oli eka kerta kun semmosta kokeilen.
Malli oli mukava ja helppo tehdä. Kuuluu sarjaan "aivottomat" työt. 

Eka kerta oli myös kun Zauberball on mun puikoilla. Naapurini on tätä kehunu tosi kestäväksi. Lankaa jäi näistä siroista koon 45 sukista tähteeksi vain pikku nöttönen. 
Tykkään värien liukuvasta vaihtelusta, mutta tuota vaaleata on kyllä mun makkuun liian pitkä pätkä. En ruvennu värejä tasailemaan kun pelekäsin langan lopahtavan muuten kesken.

Että semmoset, rakkaovella veännetty miehelleni.Ohje Kalajoki
Lanka Zauberball
Puikot 2,5 KnitPro Zing

4 kommenttia:

 1. Nää on hienot, hyvin sopii väri malliin.
  Nuita voi kyllä sanoa oikein rakkaussukiksi - ohut lanka ja miesten koko, sitä ei ihan jokaisen eteen nuita tikuttelisikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mitäpä sitä ei rakkaansa varpaiden eteen tekisi.... Vai miten se meni... :D

   Poista
 2. Yksi lemppariohjeistani. Helppo ja nopea neuloa. Kauniit tuli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nää on kyllä mukavan simppelit.

   Poista