lauantai 12. maaliskuuta 2016

Neulojan salkku

Saanen esitellä neulojan työsalkku...


Mieheni toi kotiin pari hylättyä läppärilaukkua ja tokihan minulla heti löytyi käyttötarkotus toiselle niistä. Ei sinne mitään läppäriä pusketa vaan kutomistarvikkeet tietennii.
Kotioloissa säilytän tässä laukussa keskeneräsiä töitä ja osan puikoista. Taskuihin sopii kyllä tunkea paljonkin pientä neulojan tilipehööriä. Neulekirjallekki on oma taskunsa jos tarve vaatii.


No tämä laukkuhan on ihan omiaan matkalle mukaan. Tarvikkeet pysyy ojennuksessa ja suojassa kun laukku on suht tukevaa mallia. 
Pakkasin mökkille parit keskeneräiset työt mukaan (tossut on kuvista pois kun ne on työn alla). Puikoillekki oli niinku tehty oma pikku lokeronsa. Töplöömi sattu kyllä tällä reissulla kun puikkokoot rajottu neloseen asti ja tietenni ois ollu tarve isommille. Noh, katotaan jatketaanko tossukoita sitten kotona taas. Niittehä oli tarkotus valmistua tälle reissulle van eihän ne oo valamiit vieläkään ja kotiin lähtö häämöttää. Ehkäpä sitte ens kerralla ovat jo valmiina.

Kylläpä oli työläs tuottaa tämä teksti. Toisella korvalla kuuntelen töllöstä Marja Hintikkaa ja toisella meuhkaavia tenavia ja siinä korvien välissä ei sitten liiku eikä tapahu juurikaan mitään...

6 kommenttia:

 1. Onpa kyllä kätevä keksintö ! Mullaki lojuis läppärilaukku tuolla toimettomana, taispa tulla käyttöä sillekki nyt :D

  VastaaPoista
 2. Niin mahtava idea! Voi ahteri kun heitin muutossa miun vanhan tuollaisen läppärilaukun roskiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan pyllypensseli ja harmin paikka :( Näin se taas nähhään, että mittää ei pitäsi pois heittää :D Ihailtavaa kyllä on moinen rohkeus. Pystysinpä ite sammaan :)

   Poista
 3. Toi olisikin hyvä. Mun keskeneräiset kulkee kotona ja matkassa kankaisessa kylmälaukussa, (musta, tyylikäs) jonka yksi sivu on n. 30 cm. Kissat ei pääse sinne, kun on vetoketjulla suljettava. Sielä ovat kaikki sulassa sovussa sekamelskassa langat, puikot, mitta, sakset.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on pikkuinen käsityökori ja siellä oli se sekamelska. :D Nyt siinä on enää työ tai pari kerrallaan ja muu sotku sitten säilöttynä tuohon laukkuun sekä vaaleanpunaiseen viehepakkiin :) Kyllästyin siihen kun aina se tarvittava oli jossain lankojen seassa ja korin pohjalla eikä suosiolla mitään meinannu löytää. Nyt pitäis muistaa, että minnekkä mikäki on säilötty :D

   Poista