tiistai 29. joulukuuta 2015

Rokkitennarit ja pari muutaki tennariparia

Täällästä ollaan yhäkki vaikka vähän hilijoksiin on tullu oltuakin tovi. Instagrammissa ja F.bookissa pikkusen oon saattanu inahella. Va eläpä huoli, kotona oon ääntä pitäny senni eestä.
Joulu tuli ja onneksi meniki. Enpä saanu puoliakaan suunnitelluista lahjoista kuvottua kun tuli äkkilähtö takasin työn ääreen. No keväällähän sinne vasta piti palata van ku niin nätisti houkuttelivat ni palasin jo nyt. Jotenka, eipä nouse savu puikoista entiseen malliin. Siltikki on valamista kuitenki tullu läjä päin ja niitä pitäsi julki tuuva.
Alotetaanpa sitte. Ylläri pylläri... no tennareita TAAS!


Nämä vaaleanpunaset unelmat pääsi keikkalavoille rokkaamaan. Ainoat Reaverset joihin olen merkin virkannu. 
Woyzeckin nokkamies Mast-Urpo tykkää rokkailla villasukissa ja nahkapöksyissä. Nyt hällä on uudet keikkasukat, toiveidensa mukaset. 
Käväsin ukkokullan kans bändiä kattomassa ja olihan se hauska keikka. :)


Ja tässä sitten viimeisimmät valioyksilöt. Näihin onki veivattu nauhat myllyllä. Veikka oli siihen hommaan vaivan liian paksua ja lähikaupassa oli ainut vaihtoehto Novitan Ipana josta nauhat sitten veivasin. 
Voin kertoa, että ei tartte hetkeen tennarikuvia katella. Nyt jää tennarit tauolle (piiiitkälle sellaiselle) ja puikotellaan jotaki ihan muuta. Mää luppaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti