maanantai 22. kesäkuuta 2015

Teetee tavikset

Aina pittää olla jotai aivotonta tekemistä puikoilla ja tovi sitten sieltä valmistu tavikset. Tämä oli eka kerta kun teeteen lankoihin sotkeennuin. Mieluusti nuijen kerien kans tuonne sohvan nurkkaan hautautu kun oli semmosta pehmosta lankaa tämä Pallas.Minä kun niin kovasti nuista raijoista tykkään ni tuumailin jotta teen tommosia nurjan kiekan raitoja. No eipä se näyttäny sitte millekkää ja kun laiskottaa ni en kehannu poiskaa purkaa joten sinne jäi nyt sitte pari raitaa varren yläossaan. No jostai kohin ku aina viiraa ni menin livauttamaan tuonne nilkkaan kans pari nurjaa raitaa vähän niinkö peilikuvaksi. Ois joutanu jättää tekemättä.

Lankana oli siis teetee Pallas jota kului vajaan kerän verran valkoista ja vihreetä meni yks kerä sekä kolmen kierroksen verran toista kerää. Että kehtasipa jäähä pahimmoilleen vajaaksi...
Puikot oli kokoa 3 ja malli tuulesta temmottu ja hatusta kaivettu.


10 kommenttia:

 1. Minusta nuo nurjat kerrokset näyttää ihan hauskoilta. Just mietin ett voisin itsekin lainata ideaa ja kokeilla laittaa välillä nurjia kierroksia varteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen pitiki olla loistava idea :D Ei nyt vaan omaa silmää miellyttänykkää just näissä sukissa.

   Poista
 2. Kauniit on sukkaset. Väri aivan ihana. Minulle nuo teetee-langat ovat vieraita, koskaan en ole niistä neulonut. Miten kauan kestää sukkana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan ekaa kertaa minäkin teeteetä kokeilen. Ei ole vielä kokemusta siis sukkien kestävyydestä. :)

   Poista
 3. Hyvät värit kyllä langassa :) Hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mä tykkään kyllä kans kovasti värityksestä. :)

   Poista
 4. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi. Kerrassaan kiva tapa kirjoittaa, murteesi laittaa hymyilyttämään, tulee hyvälle tuulelle juttujasi lukiessa. :) Kauniit ovat myös sukat. Laatikossa jemmassa pari kerää tuollaista raidallista Pallasta, lainaan ehkä ideaasi. Ja minusta nuo nurjat kierrokset ovat pelkästään kivoja.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia! Onpahan mukavaa kuulla, että tykkäät! :) Hivenen koitan hillitä tuota murteen käyttö, että edes osa tekstistä ois ymmärrettävää. Mieskin epäilee usein mun keksivän sanoja omasta päästä
  . :D
  Apinoi toki vapaasti ideaa, kiva kun miellyttää :) Minä tykkään nuista kans. Oon aatellu tehä samanlaiset, mutta valkosen sijasta laittaski mustaa.
  Ja tervetuloa eksymään toistekki lueskelemaan juttujani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuosta murteesta ymmärtää vaikka pohjalaisjuuret omaavalle sittemmin raumalaistuneelle aika kauas heittääkin omista tutuista kieliympyröistä. :)

   Poista