maanantai 29. kesäkuuta 2015

Tähti

Voe hyvän tähen minkä tähen lie kestäny niin kauan valamistua nämä tähet. En tiijä va tuskanen meinasi taival välillä olla vaikkei nämä nyt mitkää vaikeat ollu. Tylsistyminenkö lie iskeny ku ei vain napannu.


Ensinnähi tästähän se kaikki alako. Sillon olin mahottoman mielissään ku oli kaikkea uutta. Eka oli langat, sitte kirja ja puikotki ostin uuet testiajoon. Kahtoin, että tammikuussa oon hehkuttanu blogin naamakirjasivuilla tämän kuvan kera ja sillon alotin näijen sukkien teon.


Hirmu fiksua tehä kahella melko saman värisellä langalla kirjoneuletta :D Kuttoissahi välillä sai tarkkaan huonossa valossa tihrustaa, että kummallako langalla sitä on edellisellä kiekalla silmukoita kutonu. Kivan tuntosta ja pehmosta lankaa on kyllä. Tykkäsin ja oon ostanu lissääki varastoon.

Olin siis ostellu Knit Pron Karbonzit testiin kun niitä niin on hehkuteltu. Noh, mun mielipide heitteli kyllä suuntaan ja toiseen näiden kans. Välillä olin mielissään, että hyvät on van välillä sitte taas ei niin napanneet. Pikku pykälääkin kärjissä oli liitoskohdassa mikä nyt ei varsinaisesti tahtia hiastanu van ärsytti silti. Ei kyllä tullu mitään pakottavaa tarvetta alakaa hommaamaan lisää näitä puikkoja.

Lanka Cascade Yarns
Sock Yarn ja Hand Painted
Puikot 2,5
Ohje Tähti 
kirjasta Säpinää sukkiin, Stephanie van der Linden


Sitte semmonen töplinki sattu näijen kans, että ohje käski tehä kiilakavennukset joka 3. kierros tuonne pohjan puolelle ja niinhän mä eka sukkaan teinki van toisessa en moista muistanu eikä ohjetta enää tullu niin pällisteltyä niin teinki joka 2. kierros. Nooh, minoon jalat maassa -tyyppi ainaki nämä sukat jalassa ni kukkaa ei huomaa mittää. Purkamaan en tosiaankaa alakanu :D


6 kommenttia:

 1. Hienot sukat,mitä tykkäsit ko. langasta? Itselläni tota lankaa erivärisenä pari vyyhtiä, en oo vielä päättänyt mihkä laittaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä. Pehmosta ja helposti neulottavaa lankaa. Olen hamstrannu lisääki ja varmasti ostan jatkossakin. Nuista kahesta kerästä jäi tähteeksi peräti 136g yhteensä.

   Poista
 2. Vaan onpahan ihanan väriset sukat! Taatusti lämmittävät syksyn tullen paljon paremmin kuin siniset sukat :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä pointti MiunMaun :D Jouluna ovat varmaan lämpösimmillään :D

   Poista