torstai 29. tammikuuta 2015

Pariton sai parinsa

No lopussahi vänkäsin parittomalle sukalle parin. Eihän se sitä pariansa oo ootellukkaa kuin vuojen tai kaks. Ei kykene edes muistamaan millonka alotin. Tuo kaks vuotta voipi olla likempänä.


Jotain jäi hampaan koloihin ensimmäistä sukkaa tehessä kun eipä millää huvittanu toista alottaa. Nyppyjen teko tympäsi. Kantapää tuotti hankaluuksia ja muutenki sukka ahisti. 


Kantapää oli jotenki outo mun makuun ja oishan sen voinu tehä kyllä oman maun mukkaan ni ei ois tarttenu sen kans enempiä ähistä van kun sitä muka niin piti ohjeen mukkaan tuhertaa ni eihän siitä hyvä tullu. En tiiä sitte enkö vaan älynny jotain van mun makkuun silimukoita piti poimia mahoton määrä lapun sivusta ja enkä minä oikein ällyö tuotakaa raidotushommaa miten se kuuluis tehä ja sitäki ähellin eka sukan kans uuestaan ja uuestaan ja niinpä sitte sukasta tuliki "ei mua millää huvita" -sukka.


No nyt tässä sitte tartuin ihteäni niskahanuri otteella kiinni ja paiskasin pakarat sohvalle ja käskytin, että nyt sille sukalle se pari niinku ois jo!
No toka sukan kans ei ollukkaa sitte ongelmaa. Puikot kyllä tais sattua väärät kun olin aivan varma, että olin tehny 3mm kapuloilla eka töppösen ni nytpä käsiala näytti sille, että oiskohan kuitenki ollu 2,5mm kepit. Ja jonkin sortin kehitystä on näiden sukkien aikana tapahtunu sillä mun piti huonontaa käsialaa jotta sukista sais saman näköset. Voe yhen kerran! :D

Nyt mulla on sitte puikoilla taas kirjoneuletta. Ja sukkamalli on "ei mua millää huvita". Facebookin seuraajat on jo siitä sukkaparista esimakua saaneet ja nähtäväksi jää kauanko se tuolla kesken muhii kun ei kovin ahneesti oo enää puikot viuhunu.


Lankoina oli Regia ja Fabel. Puikot keskimäärin 2,75mm :)
Ohje täältä

6 kommenttia:

 1. Kovin on kauniit, kannatti taistella loppuun asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattihan se. Ja ovatpahan nyt pois huolesta 😊

   Poista
 2. Kaunista kirjneuletta. Joskus se neulominen vaan tökkii, sitten on parempi antaa olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on Heidi. Juurikin tällä hetkellä tekee mieli tehä jotain ihan muuta kuin tuota sukkaa mikä kesken tuossa lojuu :)

   Poista
 3. Todella kauniit sukat! Kyllä kannatti taistella loppuun asti, nämä on upeat.

  VastaaPoista