torstai 19. helmikuuta 2015

Mustavalkoista

Se tuo poijan paukari kasvattaa tuota kinttua semmosta tahtia, että ei ennää sopivia töppösiä taho löytyä ni tekasin hälle sitte uutta sukkaa. Mikkää kovin mahoton villasukkafani ei kossi ole van onpahan nyt yhet ainahi jos sattuu tarvihtemaan.


Väritoive oli mustavalkosta raitaa. Saamansa pitää.
Hyvinki mieluusti halutti tehä pelkkää aivotonta perus töppöstä. Ei oikein puikkoilu oo nyt kiinnostanu ja varsinkaa tuolla nurkissa pyörivä kirjosukka. Kauanhan tuo kesti ennen ku nämäkään valmistu. Nooh. Haitannekko... Omaksi huvikseen jos tekköö ni eipästä passaa väkisin vääntää.


Sen verran halusin jäynää tehä, että pistin toiseen sukkaan värit toiste päin. Poika kulkee muutenki hyvinki usein eripari sukissa. Se on jännä kun eipä taho parillisia sen jälkeen löytyä kun ne kaupasta parillisina kotiin völijää ja mennee paketin aukasemaan. Siitä ne vielä saattaa parillisina kinttuihin keretä jos oikein joutusa on. Nooh, sole nii justiin. Kuhan on sukat jalassa...


Minnuo laiskotti sen verran, että en jaksanu lankaa katkasta kantäpään kohilla ni määhän laitoin kierroksen vaihon tuohon kuppeeseen. Van eipä näy kovinkaan selevästi, että se siinä ois. 
Tein jipon vaihtumiskohassa niin ei sitä porrasta tullu.
Eli uuella värillä tempastaan kierros muina miehinä ihan normaalisti van sitte toiselle kiekalle lähtiessä nostetaanki edelliseltä kiekalta (se vanha väri) silmukka puikolle eka silimukan viereen ja kutastaan sen kans yhteen. Sitten jatketaan taas normaalisti niinku ei mittää ois tapahtunu.


Varressa jippoilin kans sen verran, että aina uuella värillä tein kiekan oikein. Sitten jatkoin normaalisti 2o, 2n joustinta.

Lankana oli 7-veikka ja puikot 3,5mm
Silimukoita laitoin 11 puikolleen.



2 kommenttia:

  1. Nuo pikkuiset jipot tekee raidoista tosi siistit. Joustin varsinkin on kivan ja selkeän näköinen näin tehtynä, tykkään. Kivat sukat muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Totta turiset ja aijon kyllä jippoilla jatkossakin samoin.

      Poista