lauantai 9. elokuuta 2014

Cool, mää koolasin

Iskihän se värjäyskärpänen sitten ja piti tilata muutama pussukka Kool-Aideja. Rynäkkö kauppaan lankahyllylle ja sieltä vähän valkosta Nallea mukaan. Seiskaveikkaa mulla oli yks kerä kotona. Kaupassa ei yhtään. Sitten pata tulille ja ropostamaan.
Halusin väreistä epätasaisia. Lueskelin, että sitä helposti tulee näillä väreillä jos ei ole joutusa. Joten hidastelin hiukan. :D Ja kyllä, tällä kokemuksella sanoisin, että on tosi helppoa saada epätasaista jälkeä. Välillä on melkein valkosia kohtia. Ei se mitään, saa ollakki.

Siellä ne nyt sitten kuivuu :)
Ensin laitoin pataan Green Apple pussin. Tuli mun mielestä liian vaaleaa vihreetä joten pistin vielä Lemon-Lime pussin. Puoli vyyhtiä värjätty. Toiseen puoliskoon käytin yhden Orange pussin. (Vyyhti roikkuu toisena vasemmalta.)
Sitte toka vyyhti. (Roikkuu ekana oikealla) Pussi Scary Blackberryä. Hyi ku tuli ennemminki harmaata. Häjissään pussi Grapea ja uudestaan. Toiseen päähän pussillinen Mixed Berryä.

Tokka vasemmalta... Tuossa päässä näkyy häivähdys keltasta. Siinä kohti on pussillinen Lemonadea. Että eipä ihan niin paljon keltasta tullu ku mitä mä oisin halunnu. Sitten on pussukka Orangea ja pussi Lemon-Limeä.
Oikeassa laidassa on sitten seiskaveikkaa värjättynä Peach Mangolla ja Grapellä. Yksi molempia.

Kyllähän se on pakko tempasta ensin tuo vihree-oranssi kerälle ja puikoille. Siinä on äiskältä saadut naakiaikuset vekottimet, mun aarteet. Vyyhdinpuut ja kerijä :)

Kerijästä on kiristysnuppi rikki. Liekkö aikanaan mammalla ollu voimanpatti kun on ruuvannu vempelettä pöyän laitaan kun rikki on menny. Mutta kuten näkyy, lanka menee kerälle ihan kivasti.

Okei, suunnitelmaa pukkaa. En keksiny minkälaiset sukat tästä yrittäs tehä. Noh, aattelin kokeilla suunnitella itte jotain. Katotaan mikä tulee...

10 kommenttia:

 1. Itellä sama juttu edessä tässä jokupäivä :D En oo vain viel "uskaltanu" alottaa, kun ekaa kertaa teen.
  Mutta tosi hyvät värit sait aikaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mullekki tämä oli vasta toka kerta värjäyshommissa. Onnea sulle koitokseen :)

   Poista
 2. Tulipa törkeen hienoja! :O Mäkin haluun kokeilla Kool-Aidia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Luulen, että haluan kokeilla toistekki koolausta :) Kivaa puuhaa.

   Poista
 3. Kivoja värejä coolasit :P

  VastaaPoista
 4. Tulisi mahtavat pitkät raita polvarit noista

  haluisin tota lankaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sinunkin kokeilla värjäyshommia :) Yhden sukan olen valmiiksi saanut ja kun vyyhdit oli lyhkäsiä niin ei paksuja raitoja tullut. Pitäisi vielä pari sukalle tehdä niin voisi esitellä värjäysjälkeä valmiissa työssä.

   Poista