tiistai 26. elokuuta 2014

Välipala rättejä

Ainapa ei sukka huvita jotenka pittää tehä välipalaksi jotain muuta. Semmonen mukava välipalahan on tiskirätti. Helppo, aivoton, yksinkertainen ja nopea. Ja taas maistuu sukan kuvonta. Ehkä...


Kun mä törmäsin Johkunlaiset askareet -blogissa (siellä myös ohje näihin) Juhannusruusu tiskirätteihin niin se aiheutti pakonomaisen tarpeen lähteä liikkeelle. Eli äkkiä kampaamaan naama ja pikavauhtia lankakauppaan! Mää tahon kans just tommosia rättejä! 
Joo, Blend Bamboo lankaa kehiin ja kolmosen koukulla tuli neljä rättiä. Kaks ekaa lähti samontein maailmalle. Saman väriset ku noi. Yhestä kerästä saa just kaks rättiä kun tekee tuon keskustan eri värillä.


No sitten mä ostin Novitan Pirtelöä. Sitte kuukkelin kuvahakuun katteleen mimmosia rättejä ihmiset on saanu aikaan tuosta langasta. Mun mielestä jossaki blogissa oli tasan samat rätit ja röyhkelikkönä apinoisin oitis. 
Neliön mallinen on kirjasta Patalappuja à la Carte ja malli Salonkien salat.
Koukku 3,5
Niin tuli paksu rätti, että aattelin kokeilla sitten tiskikukkasta jonka ohjeen löytää Tintin blogista. En oo oikein tykänny aiemmin neulotuista räteistä kun ne on ollu niin ohkasia van tämä Pirtelö on aikas paksuhkoa lankaa jotenka siitä tuli ihan kiva.
Puikkojen koko oli mulla 4mm.
Kyl toi Pirtelö on ihan hauskan näköstä rättilankaa. Saapa nähä kui hauskalta rätit näyttää kun pyyhkäsee parit ketsuppi ym. tahrat ja sotkut pöyiltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti