tiistai 22. lokakuuta 2013

Alku aina hankalaa...

Tästä se lähtee. Ensimmäinen kirjoitus. Lienee se vaikein.

Kauan olen pohtinut ja mietiskellyt, kehtaisko tuota kokeilla omaa blogia. Ja nyt lähden kokeilemaan, saanko tästä vain lisää harmaita hiuksia (tulisipahan ainakin uutta tukkaa kun edellinen tuntuukin tippuvan pienen vauvelin myötä) vai uutta mukavaa tekemistä. Toisaalta olisi ihan hauska saada omia töitä itselleen muistiin yhteen paikkaan.
Jälleen yksi hyvä syy jättää kotityöt tekemättä kun pitää päivittää vaikka blogia ;) Ehkäpä saisin joskus muokattua myös blogin ulkoasua enemmän itseni näköiseksi. Jännä nähdä.

Käsillä pitää olla aina jotain tekemistä, muuten syön kynsiä tekemisen puutteen vuoksi. Pari pikkuista muksua pitää kyllä kädet poissa käsitöistä aika huolella. Tuskastuttaa kun olisi niin paljon puikoteltavaa ja muuta näperreltävää, mutta kun ei tahdo ehtiä. Töitä kyllä on aloiteltuna yksi siellä ja toinen täällä ja lankoja täytyy hamstrata -kun on niin ihanan väristä tai siitä pitää tehdä jollekulle jotakin. Eipä niitä lankahyllyllä syntyneitä ideoita enää muista, mutta onhan se mukava mennä lankavarastoa purkamaan kun iskee idealla. Mutta tämähän on lähes jokaiselle puikottelijalle tuttua.

Aluksi voisi katsella vanhoja arkistoja, mitä on tullut tehtyä. Jatkossa hyvin tasaisen epätasaiseen tahtiin koitan saada aikaiseksi julkaista jotain.  Olisihan se hauska kun osaisi juttunsa kuvittaakkin kivasti, mutta valitettavasti ei tuo valokuvaus oikein luonnistu. Hyvä jos saan jonkin todistusaineiston napattua tekeleistä,  se on jo kova juttu se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti