sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Midsummer socks Puro BatikistaAikoja sitten monet sutkuttelivat sukkia Novitan Puro Batikista. Silloin nappasin itekki kerän kaupan hyllystä mukkaan, mutta vasta nyt sitten sain langan puikoille. 
Niina Laitisen Midsummer socks päätyi malliksi jota piti pikkasen muokkailla kun tuo Puro oli hitusen paksumpaa lankaa. Tiputin kuviosta yhen mallikerran pois. Silmukoita oli aloituksessa 47s ja  resorikiekkojen jälkeen 48s. Tällä viissiin sain täsmäämään resorin 1o, 1n sillä poikkeuksella, että etupuolelle tuli mallineuleen keskikohtaan 2n. Pistin nimittäin pari nurjaa silimukkaa mallikertojen väliin.
Pikkusen jänskätti, mahtaako riittää tuo yks ainokainen kerä näihin van riittihän se.Kantapäässä oli mulle uus pikku jippo. Vahvistettua neuletta pikku muokkauksella. Lanka kulkikin nostojen kohdalla etupuolella. Minusta tuo oli hauska. 
Ohje oli tosi helppo ja malli jäi päähän heti alussa. Eipä tarttenu ku posotella menemään.


Ihan tämän langan väritys ei napaa just tällä hetkellä, mutta meneehän tuo. Eiköhän näitä saata pittää jahka nuo ilimat viilenis. Jopa minä oon pärjänny lähes tulkoon koko kesän iliman villasukkia. (Paitsi, ettei nämä ole villasukat) Melkein kaikki villasukat kyllä oottaaki pyykkäystä ja isäntä mulle naurahtiki kun mutisin ääneen, että pitäs pestä villasukat. Talavi tekköö tuloaan...


Lanka Puro Batik
Puikot 3,25 mm 

4 kommenttia:

 1. Nämä ovat kauniit - vaikka niissä sinistä onkin :-D
  Hui kauhia, kesä ilman villasukkia? Kyllä ne pitää olla aina jalassa, yötä päivää, kesät talvet :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Niin minäki oon aina sanonu, yötä päivää, kesät talvet. Hämmentyny olen kun ilman olen muka pärjänny. Onneksi paluu arkeen on koittanu ja illalla viimestään kiskon villasukat jalkaan.

   Poista
 2. Ihanat sukat! Todella nätti malli, joka tulee kauniisti esiin upealla langalla. Tämä ohje täytyykin ottaa talteen. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja ole hyvä :) Laitiselta löytyy monet nätit mallit jotka on vielä mukavan helppojakin tehdä.

   Poista