tiistai 10. kesäkuuta 2014

Nostoneulesukat

Uijui ku mää sain postilootaani Ann Buddin Villasukkakirjan. Löysin sen enkunkielisenä versiona kirjaston hyllystä ja oli jokseenki sen sorttinen opus, että piti alkaa ettimään netin kaupoista itelle ihan omaksi. Ja voi ihqulainen ko määhä löysin sen suomeksi väännettynä! Huh helpostus ku ehä mää mikkää kielinero ole, viittä vaille suomeksi älyän ohjeet...
Joutuhan sitä oottelemaan aikansa ennen ku kauppaan tuli ja postittamaan pääsivät, mutta nyt on tuosta kirjasesta tekastu ekat sukat.

Siinä ne hellottaa, Nostoneulesukat nimeltään.
Siellä taustalla rönsyilee myös ukkelini chilipöhelikkö. Kyseinen yksilö ei kasvariin mahdu muiden chilien kans jotenka se saa toimittaa virkaansa silmänruokana meijän terassilla. Vieno liplatus tuosta vesiviljelysysteemistä kuuluu jotenka kiva se on tuolla tunnelmaa luomassa.

No mutta nää sukat...
Lankana on Regian Fantastico jota kului 90g
Puikkoina oli muistaakseni koon 2,5mm cubicsit. Ikkään puikkojakaa muista mitä on käyttäny kun pikkunenkaa hetki ehtii vierähtää ennen ku saa juttua tehtyä. Kauhialla votakalla vaan uutta sukkaa puikoille yhet jos toisetki, eistä kuvvailemmaan ehi valmistuneita...

Aika naftit tuli. Ois kärsiny ehkä tehä 3mm puikoillaki, mutta ei se mittää. On nuita lörtsäkesukkia ihan ehotellen omasta takaa ni hyvä vaan ko on pikkusen istuvampiaki.

Malli oli helppo. Pääasiassa nosteltiin silmukoita. Ja selvisi ilman apupuikkoa vaikka sitäkin voi toki käytellä jos pelkää pudottavansa karkuun asti silmukoita niin ku minä enste aattelin ja pelkäsin. Mutta eipä ne sitte mihinkää livistäny.

Mutta olipa lämmin päivä kun sukkia kuvailin joten nakkasin ne terassin lattialle ja jopa minä tarkenin lähteä paljain varpain ettimään sukkapuikkoja joilla roikkuu nyt työn alla ohkasemmat kesäsukkaset lyhyen lyhkäsellä varrella :)

2 kommenttia:

 1. Itsekin meinasin ko. kirjan tilata! Moni sitä suositellut..
  Kiva malli sukissa, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirja on kyllä kiva ja monipuolinen. Paljon löytyy eri tekniikoita joita voisi kokeilla :)

   Poista