torstai 15. toukokuuta 2014

Pyyhekyltit

Kerran kauan sitten hairahduin ostamaan Lidlistä polttoraudan. Haaveilin jonain päivänä polttelevani vähän jotain johonkin puupalikoihin, mutta vuoden jos ei kaksikin on tuo rauta paketissaan maannut koskemattomana. Kunnes nyt sitten hoksasin kaivaa sen esille. Kaivoin myös askartelutarpeiksi joskus ostamani puiset pyykipojat. Josko himppusen kokeilis tuota rautaa nuihin pyykipoikiin.

Meillä on tuo yksi pikku pylly jota pitää välillä virutella ja se pyllypyyhe roikkuu myös tuolla veskin naulakossa. Niin sen sata kertaa olen aatellu, että oisko ihan mukava ja kohteliasta "ilmoittaa" myös mahdollisille vieraille jos joku meille erehtyy, että mihin pyyhkeeseen ei välttämättä ole kaikista mukavin käsiään tai naamaansa pyyhkäistä. Jonkin sortin kylttejä olen kaavaillut liimailevani ja nytpä sitten päätin käräyttää niitä pyykipojan palasia ja liimata ne merkiksi veskin seinään.

No saatoin ehkä hiukkasen innostua sen polttoraudan kanssa ja kärventelin nämä palikat aikas hyväksi :D


 Purin siis pyykipojat kappaleiksi ja käytin puolikkaita työhön. Taakse on liimattu kakspuoleista teippiä jolla lätkin palikat seinään kiinni. Sielläpä ne nyt vinksottaa suuntaa antavina vihjeinä siitä mihin mitäki kannattaa pyyhkäistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti