lauantai 2. kesäkuuta 2018

Unelmien Puutarha -peitto valmistui

Aa että! Jestas, että kehtovaapa olla hyvä mieli! Sain ihan valmiiksi ekan peittoni! Ikinä! Wuhuu!
Minä joka en ikkään oo oikein virkkaillu...


Mullahan on tuolla kolome Kalevala peittoa kesken... Niitä virkkailin, mutta nepä sai jäähä kun satuin eräänä hämäränä iltana puoli nukuksissani eksymään Lankamaailman sivuille ihan vaan jotain lankaa ettimään oisko siellä. Oli siellä, en vain ennää muista mitä mä etin...
Noh, siellä tuli vastaan mainos Unelmien Puutarha CAL -lankapaketista. Niin että mitäkä? Vilkasin mistä on kysymys ja totesin, että pirskatti kun sehän alkas seuraavalla viikolla uus peittorojekti! 
Ihan vahingossa klikkasin Karnevaali paketin ostoskoriin. Pikkusen nolotti mennä isännälle tunnustamaan, että sattu nyt pikku vahinko.Paloja on peitossa kuus erilaista ja jokaista palasta tulee kaksi. Melekosta siperrystähän palat on, mutta kun tässä on tullu sitä Kalevala peittoa tehtyä niin oli aika tuttua huttua ja ohjeet oli minulle suht selevää pässinlihhaa.
Peitto on kyllä virheitä pullollaan van ei niitä hoksaa ja kun en ennää sitä paitsi ees muista mitä ne virheet mahto olla ni ei kirvele silimiäkkää.


Palojen yhistely alko pikkusilla Hortensioilla. Sitten sivut yhteen Nuppuja liitoksella.


Lopuksi reuna. Tosin mun reunasta ei tullu värikartan mukanen kun ei paketin langat riittäneet. Sinisiä mulla jäi kokonaiset kerät tähteeksi, mutta ei vadelman punasta kuin pikku nöttönen. Tuohon pinkin tilalle ois pitäny laittaa vadelman punasta ja viimenen kiekka ois pitäny olla pinkillä, van minä laiton harmaaksi. Eikö soo ihan hyvä nuinnnii?

Ohjeiden suunnittelija on Anne Vierimaa / Anceliga Design. Peittoprojekti löytyy täältä: http://www.anceliga.fi/unelmien-puutarha-cal

Lanka Hjertegarn Cotton nr. 8
Koukku 3 mm ja reunaan 2,5 mm

4 kommenttia:

  1. Ihanan peitteen oletkin saanut aikaiseksi.
    Mietin itsekin aloittaisinko. En sitten aloittanut kun minulla noita peitteitä on riittämiin.

    VastaaPoista