sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Rimpessalle Wurm

Pikku rimpessalta kävi käsky: "Nyt kyllä kudot minulle sen pipon!" ja vinttasi mulle syliin lankakerän.

On se kyllä heleppo miellyttää tuota neitiä kun tässä jokunen aika sitten ostelin pojalle uutta kampetta ja kotiin tullessa neiti oli vähän näreissään kun en hälle ollu mitään ostanu. Näytin pussukkaa hälle, että kattos tänne, mää ostin sulle lankaa josta voin tehä sulle vaikka pipon. Ai ko neidon silmät kirkastu ja niin hyvillään hypisteli lankakeriä kun on niin ihanaa lankaa. :)
Saman tempun tein kerran aikasemminki kun ostin hälle huivilankaa. Se huivi on vielä vaiheessa van alotettu on...


Kun sain itelle tehtyä Wurmini niin tytär totesi, että hälle pittää tehä samanlainen.
Tästä tuli kyllä mun mielestä vähän liian iso. Alkuun kattelin, että mahtaakohan tuo päähänkää sopia ja myöhemmin kattelin, että taitaa olla vähän liian isoki. Tytär kyllä joka kerta väitti, että ei oo liian iso.
Eilen sain pipon tehtyä ja tyttö tempasi sen heti päähänsä ja kun aamulla hän heräs ni se oli päässä. Ei ollu nukkunu kuitenkaa pipo päässä vaan sitä oli saanu yön ajan lainata lelukoira. Olen päätellyt, että asiakas on tyytyväinen.


Virheenkin sain pipoon tehtyä (Totta kai!) Yksi nurja osuus on kerroksen verran liian kaponen. Onneksi se on tuolla melkein lopussa niin ei niin silimie kirvele katella.
Vähän kyllä oon sitä mieltä, että on se vaan passelimpi tähän malliin ohuempi lanka. 


Koristeeksi rimpessa valikoi keto-orvokkeja. 
Olen tilannu läjän muliinilankaa muistaakseni Wishiltä ja päätin niistä virkata kukkaset. Noh, tästä 200:n vyyhdin läjästä ei sitten tuon keltaisempaa lankaa löytyny! Neiti oli kuitenkin sitä mieltä, että siitä tehhään silti.

Ohje Wurm
Kukat kirjasta Anna kaikkien kukkien kukkia, Lesley Stanfield
Lanka Novita Riemu
Puikot 4,5 ja 5 mm pyöröt (40 cm)

8 kommenttia:

 1. Hieno! Ja nuo orvokit on just eikä melkeen, hyvä idea rimpsrempssalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mukavaa huomata, että jälkikasvulla on paremmin silmää ku itellä :) Ite yritin ehotella eri kukkasia kun ei ne siinä kirjassa nuin hyvälle näyttäny...

   Poista
 2. Nätti pipo tyttösellä, orvokki kuin piste i:n päällä. Ei tuo kyllä isolta kuvassa näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon varmaan niin tiukkapiponen tyyppi, että sopivan kokoset pipot näyttää sitten isoille :D Orvokit oli kyllä hyvä idea.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Siitä tuli mielunen pitäjällekki.

   Poista