sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Sittenki Anelmaiset

Jep jep. Minun ei ikinä pitäny Anelmaisia tehä kun niitä on nähny aivan liikaa. Mutta kuinkas sitten kävikään...


Noh, saatoin tehä Anelmaiset. (Iliman kukkia)
Miksi sitten, no siksi ku luulin pääseväni helepolla kun on valamis ohje. Hippasen muuttelin sitä matkan varrella ja kavensin enemmän silimukoita , ettei lapaosasta tuu liian lörtsö.

Tein tässä kerrattain tilauksena sukat ja nyt sain tilauksen, että pitäis saaha saman tyyppiset ratkasut. No ku minulla ei ollu minkään näköstä ohjetta nuihin sukkiin kun posotin ne yhtä aikaa mielihalujen mukaan mitä sattuu tyylillä niin aattelin, että helepommalla pääsen kun otan valamiin ohjeen.

No höpöhöpö, mitä se minä ossaan helepolla tehä? En mittää. No eihästä voinu aatella niin palijoa, että värit ois valinnu ohjeen mukkaan vaan napsin kerän sieltä kerän täältä. Siitä seuras karmea värisoppa. Purin varren moneen kertaan kun värit ei mätsänny yhtää. Sitte vielä tein molempia samaa tahtia ni oli aina kaks vartta purettavana... Ja jotta ei vaan olis liian heleppoa niin päättelinki langat aina työn edetessä. Toki kun valamista tuli niin olinpa onnellinen kun pääteltävää oli vain kärki.

Oli iskeä epätoivo enkä siltikää vaihtanu taktiikkaa.


Noh, kantapään jäläkeen olin jo niin turtunu, etten ennää kauheesti aatellu ja siltä ne nyt sitten vähän näyttääki. Ihan ei kyllä mätsää ja joku häirittee pahasti silimää. Varmaan tuo nostalgia ainaki. Onneksi se ei livenä ole ihan nuin häirittevä ku mitä kuvissa.
Saapa nähä kelepaako nämä tillaajalle vai saanko pittää ite. Minä kyllä tarvihteisin uuvet pitkävartiset paksut sukat...


Ohje Novita 1/2016 Kevät
Lanka 7-veljestä
Puikot 3,5 mm

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Niin tuttu tunne! Jostain syystä lankojen värit kerällä vierekkäin näyttää yleensä paremmalta kuin samaan sukanvarteen sotkettuna. Ja sitten mulla tuleekin yleensä hukean "räiskyviä" mustan, valkoisen ja harmaan eri sävyin toteutettuja kirjoneulesukkia... Välillä olen värihurjastellut sekoittamalla valkoista, sinistä ja turkoosia. Mutta että saisi sellaiset iloisen räiskyvät sukat, joissa värit sointuvat keskenään, se se vasta on taitolaji.

  VastaaPoista
 3. Hahah xD Mutta musta ja harmaa on tosi hyviä värejä varsinki kun sekottaa sekkaan vähän turkoosia ja valkosta ja sinistä :)
  Jooh, mun värisilmä on jotakuinki sokea joten ei varmaan auta muu ku matkia muita tai tehä ohjeen mukkaan :)

  VastaaPoista
 4. Niin sitä pitää! Kuviosukkien tekeminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta lopputulos palkitsee kaiken. Ihanat Anelmaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kyllähän siinä loppujen lopuksi pääsi sellanen hyvänmielen huokaus kun valmista tuli.

   Poista
 5. Kauniit värit on min silmissä ainakin! (: Taas vähän erilaiset kuin mitä on aiemmin tullut vastaan. Itse olen onnistunut pitämään näppini erossa tästä mallista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekijällähän ne taitaa kriittisimmät silmät olla. Onneksi olkoon kun olet saanut kartettua kyseistä mallia Pipo-otus! Minä sorruin nyt :D

   Poista
 6. Vielä en itse ole päässyt anelmaisten makuun, mutta kyllä tässä pikkuhiljaa... Ihan hyvät värithän tuossa varressa on? Ei särje silmiä laisinkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne saa nyt hyvät ollakki kun sen verran monesti purin :D Varsi välttää, mutta lapaosa ei ihan osunu nappiin. En vieläkään ole anelmaisiin lämmenny enkä tule niitä itelle ikinä varmaan tekemään. Tosin ei kyllä pitäny ikinä tehä muutenkaa...

   Poista