lauantai 17. syyskuuta 2016

Vaahtis Reddut

Enpä ois eläessään uskonu ostavani vaahtokarkki veikkaa saatika itelle tekeväni siitä jotain. No ostinpa tässä kun kuulin, että viimesiä viijään ja teinkin sitten ittelle Reddut. No ku näin kuvan ku Rea (Reddujen suunnittelija) oli tekassu vaahtista ja harmaata käytellen tossut niin mun oli sitten vaan pakko saaha semmoset itellekki. On kyllä monia muitaki "pakkosaaha" värisiä tossukoita... Tuo harmaa tuntuu olevan "pakkosaaha" oireita aiheuttava väri nykyään. Se vaan istuu vähän joka paikkaan. Nytpä huomasin, että harmaata näkyy sattuneen näihin kuviin muuhunki kohti ku tossuihin...


Minunhan piti käyttää tuota harmaata myös tuonne kannan puolelle, mutta kun oli pakko päästä kokkeilemaan kauan mieltä askarruttanutta kikkaa niin tuli nyt sitte täys vaahtikset. Yh.


Minä kun nyt olen tuhannen laiska niin tokihan tässä piti päästä sitte kokeilemaan sitä oikotietä onneen. Minen tehny erikseen sivukappaleita ja takakappaletta vaan tein ne samalla kertaa molemmat. Yksinkertasesti vaan tein lisäyksiä siihen sivu- ja takakappaleen saumojen kohalle. Sepä tässä vaan on harmillista, että nyt on vaahtista ihan liikaa.

Ohje Reddut (maksullinen Ravelrystä)
Puikot ja koukku 3mm
Lanka 7-veljestä
Nauhat 150cm tilattu ebaystä

8 kommenttia:

 1. Voi kun nää on södet :) Miks mä en osaa kutoa :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mutta minäpä en osaa ottaa yhtä herkullisia ja hienoja kuvia kuin sinä :D

   Poista
 2. Himputin hienot!
  Mua ihan melkein harmittaa, että menin ostamaan sen aiemman mallin ohjeen (ennen aikojaan, vielä sitäkään tehny...). Tää uus malli on niiiiiin pal makeempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nämä on helpommat ja kivemmat tehäkki. Haluttas tehä näitä vaikka minkä värisiä, mutta ku ei ehi.

   Poista