keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Loom Bands hurahdus

Mää oon hurahtanu nyt sitte kumpparinauhoihin. Jossaki netissä seikkaillessa pisti silmään nuo kumirenksut ja piti niitä sitte päästä ittekki kokeilemaan. Hommasin jonkun verran erivärisiä renksuja ja pari alustaa. You Tubesta löytyy pilvin pimein ohjeita kaikenmoisiin ötököihin ja koruihin.


Läksin kokeilemaan tekemällä eka yksinkertasen käsikorun tyttärelle. (Pilkistelee tuolla ylänurkassa oikialla, oranssi-valkonen) Sitte tein tommosen pöllön ja käärmeenki värkkäsin van se näky olevan jo lasten jäljiltä kuvauskelvoton :D Facebookin puolelle laitetuissa kuvissa se jossaki luikerteli taustalla.
Tuo punanen pötkylä esittää chiliä.


Sitte tekkiin tommosia söpöläisiä mössyköitä. Marsu ja kani. Marsu näyttäs olleen ilman ruokaa pitemmän aikaa kun kylet on kassaan painunu. Kanille oon syöttäny veskipaperia ni se ei niin oo nälkiintyneen näkönen :)


Kukkasiakin kasailin. Piti kokeilla saisko noista korviksia tehtyä... Noh, on niissä ainaski koukut, että kaippa ne korviin voi ripustaa.


Sitten käsikoruja... Muutama. Yks huitelee jossain pojan kädessä eikä päässy nyt tänne kuviin. Mutta siitä on näpätty todistusaineistoo tekovaiheessa ja sehi on siellä Facebookissa.


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Värit varmaan onki yks houkuttava tekijä minkä takia näihin sekaannuin :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. hauskoja!!! :) onko sulla ohjetta linkata noihin kukkasiin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tein nämä tämmösellä ohjeella: http://m.youtube.com/watch?v=TmTF3NKnQx0

   Poista