tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukortteja

Että mä oonki mielissään kun kerrankin sain joulukortit hyvissä ajoin valmiiksi. Tätä ei oo tapahtunu ikinä. Kortit valmistui marraskuun puolella ja tänään sujauttelin ne kuoriin, postitusta vaille valmiit. Jesjesjes!!
Normi meininkihän on, että viime tingassa teen yötä myöten kortteja valmiiksi. Aina päätän, että nyt teen yksinkertaisia ja helppoja kortteja, mutta joka kerta homma karkaa käsistä ja alan näpertää jotain ehkä yksinkertaisen näköistä, mutta isotöistä.
Ja kuten aina, tänäkin vuonna päätin tehdä niitä yksinkertaisia kortteja ja tällä kertaa onnistuin siinä tosi hyvin. Nämä valmistui nopeasti eikä stressiä tarvinnut ottaa ollenkaa näiden kanssa.

Talviset kuvat olen laminoinut, takana harmaan kartongin reunat on ommeltu ihan ompelukoneella. Tuo ompelu on jäänyt muistiin useammaltakin korttisivulta ja blogista joten ei todellakaan ollut sekään minun ideoimaa.
Sitten vähän leimasimella pistettä pariin reunaan ja suikale jouluisempaa väriä samaan kekoon. Liimaa sinne ja tänne ja läpyskät läjään. Sisälle kirjoittelin terveiset ja kortit kuoriin ja ehkäpä jopa pian postiinkin.2 kommenttia: